Nyheder
Sep. 2015 Kunne du tænke dig en ven for livet? Så har du chancen nu.

Vi er desværre nødtil at finde et nyt hjem til Pernille. Efter hun er blevet steriliseret, kan hun ikke finde sin plads i flokken. Hun har hele tiden været alfahun, men den titel kan hun ikke besidde mere. Hun kan ikke rigtig finde ro i hverdagen og bliver stresset. Hun er en super skøn kat og jo mere du vil nusse hende, jo mere elsker hun dig. Hun fylder 8 år til marts. Hun fik for 2 år siden konstateret gigt i poteleddene på forbenene, hvilket gør at hun af og til har behov for lidt smertestillende. Sidste år var hun på smertestillende i 1 måned. Det kommer ofte når de begynder at blive koldt.

Hun bryder sig ikke om hunde. Mht andre katte, så tror jeg at én enkelt kan gå, hvis den ikke er dominerende. Hun sælges ikke til frit løb, men gerne til lukket have/terrasse. Hvis dette ikke er en mulighed, så  kan hun også godt gå i snor.

Hvis du mener du kan give Pernille et skønt otium, så kontakt mig endelig på catharina@bigtails.dk eller 61123650.

16/9-2015 Efter en længere pause er det vist tid til at vi får gang i udstillings livet igen. Derfor er Argo og Miracle tilmeldt Årslev i oktober. De samme to er tilmeldt Middelfart i november, men her kommer Frida også med.

Vi glæder os til at være en del af udstillings livet igen :-)

Juli 2015 Efter en længere pause med HF, graviditet og barsel, er vi nu tilbage :-) Status på vores katte er:

Bob fylder 8 år til september. Han råhygger med livet som kastrat.

Pernille fylder 8 år til marts. Hun nyder ligeledes kastratlivet, men vi kan godt mærke at hun er ved at blive en ældre dame.

Frida fylder 6 år til august. Hun blev steriliseret i oktober 2014. Hun har ALT det vi ønsker i en norsk skovkat, men efter gentagende problemer med hendes løbetider, besluttede vi at hun ikke skulle være fertil mere.

Argo fylder 3 år til februar. Han er blevet en stor, lækker, kraftig kastrat.

Pivii fylder 3 år til april. Hun er pt. vores eneste fertil kat. Hun har udviklet sig til en smuk sølvpige med flot sølv.

Mht. udstillinger så er planen at Argo og Pivii skal med igen til efteråret.

November 2013 Så blev der opdateret hjemmeside med nyheder og de fleste resultater :-) Der mangler dog stadig nogle billeder. Der skal ligeledes laves nogle ændringer på kattenes sider. Bob og Pernille skal rykkes over på kastratsiden. Argo skal have sin egen kastratside. Pivii skal have sin egen side under hunkatte.
Oktober 2013 Den 26. + 27. oktober var vi til World Show i Aalborg. Det var en stor udstilling med næsten 1700 katte. Vi havde 3 katte der var kvalificeret - Argo, Pivii (Miracle) og Frida. Den klarede alle udstillingen til U.G. De fik fine bedømmelser.
September 2013 Best Friend laver hvert år en kattekalender. Vi sendt nogle billeder ind, og Pernille gik videre til finalen. Hun endte med at blive udvalgt og er blev juni-mis 2014. Så hvis du står og mangler en smuk katte kalender, så har jeg nogen liggende :-)
August 2013 Vi har besluttet at beholde Argo. Han er fra Pernille og Bobs sidste kuld. Han er kastrat.
30/7-2013 Bob blevet kastreret den 25. juli. Han har gennem flere år haft et STORT behov for at strinte. Dette blev til sidste for meget, så han måtte en tur til dyrlæge. Han er heldigvis stoppet med at strinte og nyder nu livet som kastrat.
22/7-2013 Vi var i dag til udstilling i Brejning med Bob. Han fik sit 11. CACS og er nu Supreme Champion.
23/6-2013 Så er JYRAK's udstilling i Nørre Åby vel overstået. Cath var afsted med Bob. Lørdag fik han CACS og BIV. Det var hans 10. BIV, så han er nu DVM. Søndag fik han CACS.

Vi takker for en skøn weekend i selskab med masser af søde kattemennesker. Tillykke med alle de flotte resultater og titler :-)

24/4-2013 Frida har i nat født en skøn hunkilling på 102 gram. Hun klarede fødslen fint, men måtte dog en tur fordi dyrlægen, da hun blødte en hel del. Killingen har fået navnet Miracle. Hun bliver hos os :-)
1/3-2013 Natten til mandag den 25 feb. født Pernille 6 skønne killinger. 3 drenge og 3 piger. Hun klarede fødslen til U.G.
31/12-2012 2012 har været et stille år for vores opdræt. Vi har ikke fået udstillet så meget som vi ville, men det ændre vi på i 2013 :-) 2013 starter med at vi flytter i hus i Ollerup i starten af januar. Det ser vi meget frem til. Vi har ligeledes en helt ny hjemmeside på vej - release datoen er endnu ikke fastlagt.

Vi ønsker vores familie, venner, opdrættervenner og resten et rigtig godt nytår.

De bedste hilsner

Bobbles, Pernille, Flødesovs og deres tjenerer :-)

 

27/04-2011 En lille opdatering fra det lille hjem. Vi har alle det godt.

Søndag den 22. april var vi til Royal Canin katteseminar i Kolding. Det omhandlede reprokuktion, hud og pels. Det var en meget lærerig dag, og vi fik snakket med en masse katte-gale mennesker

Vi arbejder i parringsplaner for både Frida og Pernille. Fridas er på plads - nu venter vi bare på en løbetid :-) Pernilles er stadig under opbygning... Planer bliver offentlig gjort, når vi ved der er gevinst ;-)

20/12-2011

Vi takker alle for et fantastisk år 2011.

Glædelig jul & godt nytår

De bedste hilsner

Thomas, Cath og de 3 misser :-)

27/11-2011 Hjemme fra en dejlig dag i Vorbasse. Frida tog Raymond Saetre med storm - han var total forelsket i hende. Hun fik alt hvad hun kom i nærheden af + 1 stemme på scenen. Raymond havde som noget ekstra, valgt at lave en Top10 af alle hans katte. Her endte Frida på en 2. plads - kun slået af en super flot sort Exotic.

Bobbles måtte desværre blive hjemme idag.

8/9-2011 Som tiden dog flyver afsted. Killingerne er nu 10 uger. Alle har fundet deres nye hjem på nær Zarabi. Alle skal være dejlig forkælet kælekatte forskellige steder i landet. Nala og Zazu skal bo hos Birgitte og Johnni i nordjylland. Simba og Gucci skal bo hos familien Göttsche i Værløse. Armani og Versace skal bo hos Signe, Mathis & Amalie i Holbæk. Dior vil blive forkæle af Annbritt i Faaborg. Mufasa kommer til at bo hos Frida, Esben og deres kat Sisu.

Idag er det ligeledes Bobs 4 års fødselsdag. Vi er utrolig taknemlig for at vi måtte købe denne dejlige dreng dengang tilbage i 2007. Han er simpelthen fantastisk!

11/8 2011 Så kom der 6 ugers billeder af killingerne + et par nye af Demi og Frida.

Der er rigtig kommet gang i killinge salget. Vi har et par stykker som går og glæder sig til at de får deres killinger hjem :-)

23/7 2011 Så kom der 3,5 ugers billeder af killingerne. I torsdags kom de i kravlegård og det er noget de nyder. De bruger meget tid på at øve sig i at gå og er ved at blive rigtig gode til det.

Der er ligeledes kommet billeder af de 4 voksne katte. Vi har købt en kæmpe rulle med sort karton på, så nu kan vi få taget gode billeder. Det eneste vi mangler er en ny blitz - Thomas er ved at gå amok over den vi har nu :-)

Burberry er som den første killing solgt. Han bliver københavner til september, når han flytter ind til Thomas's søster Tine og hendes kæreste Zane.

17/7 2011 Det skulle være sommer, men synes ikke helt vejret er med på den. Men indenfor går tingene som planlagt. Killingerne vokser og vokser og vokser, og mange af dem er begyndt at gå rundt. Balancen er ikke helt som den skal være endnu, men det kommer med tiden.

Thomas er hjemme fortiden, så kan han rigtig nyde killingerne. Han kan bruge timer på at sidde og kigge på dem. De er bare så utrolig skønne at se at iagttage.

30/6 2011
Pernille gik i fødsel tirsdag den 28 juni ved middags tid og i løbet af eftermiddagen kom der 2 killinger. Natten til onsdag/onsdag morgen kom der yderligere 3 killinger.
En 1 time efter Nille havde fået den sidst, listede jeg ind i stuen for at give hende lidt fred. Her kigger Demi ud af hulen i klatretræet, og møder mig med et forsigtigt miav. Hun var gået i fødsel inde i hulen, og havde allerede fået den første killing. Jeg fik lokket hende ud af hulen, og over i en midlertidig rede, som jeg lige hurtigt fik lavet. Her fandt hun ro, og fik siden hen ydereligere 4 killinger....
Så lige nu rummer hjemmet 14 katte - 4 voksne og 10 killinger. Puha der bliver gang i den om 6 ugers tid :-)

Begge missemødre og deres børn har det godt. De hygger sig i fødekassen.

24/5 2011 Pernille er i dag blevet scannet drægtig. Forventet fødsel er omkring den 25 juni.

Demi er ligeledes blevet scannet drægtig. Dette var ikke et planlagt kuld, da hendes far er involveret *s* Nogle gange kan hankatte være meget listige, og det har Bob været.

Disse killinger vil alle blive neutraliseret, og blive solgt som kælekatte. De vil selvfølgelig som alle andre killinger få stamtavle, sundheds tjek osv.

22/4 2011 I dag er Goldie flyttet til sit nye hjem på Amager. Her kommer hun til at få en fantastisk liv, og hun får selskab af Meryl indenfor kort tid.

Opdatering: Meryl er nu flyttet. De har det super godt sammen, og kan snart indvie deres nye kolonihave (altanen)

10/4 2011 Hjemme fra udstilling i Fredercia.

Puha en dag - det var første gang jeg var afsted uden Thomas, så jeg havde nok at se til. Det hele er meget nemmere, når han er med :-) Jeg havde dog selskab af Dorthe, ligesom Julie og Rikke kiggede forbi. Jeg havde Bob og Meryl med. Bob fik CACS og NOM, tabte BIV til Lenes lækre ungdyr. For første gang blev han vist super flot frem på scenen - mange tak Flemming, du gjorde det fantastisk :-) Han så s.... godt ud....

Meryl fik en okay bedømmelse, og blev Ex2. Det var hende første udstilling, og det taget i betragtning, klare hun det flot. Da udstillingen var en del af en stor Vild med Dyr messe, var der meget larm og man kunne høre hundene gø. Dette skabte nogle problemer enkle steder, men vores klare det okay.

18/3 2011 Så er det vist tid til en ordentlig gang opdatering. I løbet af weekenden kommer der nye billeder af alle misserne.

"Killingerne" har holdt deres første fødselsdag den 2 marts. De er blevet nogle store, smukke dejlige piger, så bare bliver ved med at udvikle sig. Julia har fået et fantastisk hjem i Tyskland hos Lydia. Det er planen at hun snart skal have killinger :-)

Angelina hygger sig i Odense sammen med hendes bedste ven Bølle og deres ejer Erny. Angelina har fundet ud af at åbne Erny's klædeskab, så der hygger hun sig inde til tider. Problemet er bare at hun ikke kan åbne døren igen, så er det godt hun har Bølle til at sladre, så Erny kan komme og åbne døren for hende :-)

Sean er blevet en stor dejlig dreng. Han hygger sig hos Rikke og Johnny, sammen med hans halvbror. Han kommer tit med forskellige overraskelser til Rikke, som han har fanget ude i løbegården.

19/12-2010 Så kom der billeder fra vores tur til Tyskland.

Vores 3 dejlige skuespiller bliver bare større og større. 2 januar 2011 bliver de allerede 10 mdr. De udvikler sig hver især på deres måde. De har alle mange gode kvaliteter. Planen er at Meryl og Goldie skal med på udstilling i 2011 - hvor og hvornår vides endnu ikke.

Julen nærmere sig, og der gør et nyt år ligeledes. Vi vil gerne ønske alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

 

25/11-2010 Udstillingen i Middelfart er overstået. Vi var afsted med Bob og Frida lørdag. Bob fik sit 3. CACS på sin vej til Supreme Champion. Han fik ligeledes sit 7. BIV. Frida blev EX2 - en fin sølvmis vandt! Rikke's Gizmo fik sit 2. CAP og tabte nominering til en Birma.

4+5 december gælder det årets sidst udstilling for vores vedkommende. Denne gang tager vi den lange tur til Fernwald i sydtyskland - nærmere betegnet 58 km nord for Frankfurt. Lydia som har købt Julia, skal også udstille på dette show. Hun kommer med 4 katte. Vi glæder os rigtig meget til at se Lydia og Julia igen. Vi sætter kursen mod tyskland fredag formiddag/morgen - vi skal spise hos Lydia og hendes familie fredag aften.

17/10-2010 Showet i Kolding er vel overstået. Bobbles var helt formidabel og fik sit andet cert. på vej til Supreme Champion. Han vandt også bedst i variatet over en Maine Coon og en rigtig flot norsk skov-hunkat. Han slog også sin søn Yester, men vi er sikre på Yester nok skal blive til noget stort :) Til nomineringen vandt han over en maine coon og kom derefter på scenen og kæmpede om Best In Show. Her måtte han dog se sig slået. Flødesovs fik sit cert. Demi Moore blev EX1 og var til nominering.

The show in Kolding is over. Bobbles did a fantastic job. He got his second cert. in the persuit to be Supreme Champion. He won the Best in Variety against a Maine Coon, a beautiful female Norwegian forest cat and his son Yester. At the nomination he also won, but lost in the Best In Show. Flødesovs won her cert. and that was it. Our beautifull Demi Moore was competing for the first time and got her first EX1. She lost the nomination.

11/10-2010 Showet i Neustadt er vel overstået. Bobbles fik sit cert lørdag og blev kåret som "Grand International Champion". Flødesovs fik også sit cert. lørdag og blev nomineret. Hun fik en stemme på scenen, flot flot:) Søndag fik Bobbles sit første cert. i Supreme klassen. Han blev nomineret.

The show in Neustadt is now over. Saturday Bobbles got his cert. and was celebrated for moving up the ladder to "Grand International Champion". Flødesovs got her cert. and was nominated. She was one vote from winning the "Best In Show". Sunday Bobbles got nominated.

7/9-2010 I går fik Cath sendt tilmeldning til udstilling i Neustadt samt Kolding. Bob og Frida er dem der skal med - igen :-) Hvis alt går glat, så bliver Bob GIC lørdag i Neustadt - Frida skal til at samle ind til IC.

I weekenden var der udstilling i Vrå. Vi deltog ikke denne gang, men det gjorde en del af vores kattevenner. Tillykke med de fine resultater og ikke mindst KÆMPE tillykke til Pernille's far Django, som blev Grand International Champion :-)

14/8-2010 I dag er vi startet på første modul af Skovkatte kørekortet. Der er i alt 4 moduler. Det er dejligt at komme igang :)
7/8-2010 I dag har vi været på genetik kursus i Vejle. Mange var rundtossede da dagen var omme, men jeg er sikker på ALLE fik noget ud af det. Jeg vil gerne takke Børge for lynkurset. Det har hjulpet gevaldigt :)
15/7-2010 Ja så er det halve af Juli gået. Hvor bliver tiden dog af. Vores volierevindue har været i de sidste 3 uger. Det er noget misserne er glade for. Til tider er vinduet faktisk for lille - der er ikke helt plads til 6 misser.

Næste søndag står den på udstilling i Brejning. Vi tager Bob og Frida med. Pernille er endnu ikke udstillingsklar. Vi håber selvfølgelig at vi får 2 cert. med hjem :-)

28/06-2010 Så er udstillingen i Billund vel overstået. Den kan beskrives med et ord: FANTASTISK!

Frida deltog for første gang i åben klasse og fik lørdag sit første CAC. Hun tabte BIV'et til en lækker hankat. Men hun blev NOM og kom på scenen. Søndag fik hun sit andet CAC, så nu mangler hun kun 1 x CAC for at være Champion - det har vi aftalt at vi tager i Brejning ;-)

Bob fik sit 5. CAGCIB på vej mod GIC. I BIV'et slog han hele 7 konkurrenter - det var en fed oplevelse at slå så mange katte. Han tog også NOM over en flot hvid Maine Coon. Søndag var han oppe imod Europa's Ene Vej - en dejlig hankat som er opdrættet og ejet af Vibeke hvor vi har købt Frida. Bob fik igen CAGCIB - nu mangler han kun 2 x CAGCIB for at blive GIC.

Lørdag deltog Sean i killingeklassen. Det var Rikkes første udstilling. En del opdrættere var forbi og de synes alle rigtig godt om Sean. Rikkes har fået sig en rigtig dejlig killing. De har lige fået lavet kattegård til Sean og Gizmo, så nu kan de 2 drenge rigtig hygge sig udenfor i det dejlige vejr.

Vi deltog for først gang med et kuld til udstillingen i Billund. Lørdag valgt vi at tage Sean, Angelina, Demi, Goldie og Julia med op. Vores hårde konkurrent var et tyrkist angora kuld. Vi vandt fordi Marie Westerlund synes det var fantastisk at vi havde så ens 5 killinger. Søndag valgte vi at tage chancen og kun tage 3 killinger med op - valget faldt på Julia, Goldie og Angelina. Denne dag var konkurrencen meget hård - vi var oppe imod et lækkert NFO kuld. Men men men - skuespillerne sejrede igen :-)

Lørdag fik vi besøg af Erny som har købt Angelina. Hun var hos os et par timer, inden hun igen vendte næsen hjem mod Odense. Søndag kom Lydia som har købt Julia. Hun var sammen med os hele dagen. Vi havde nogle rigtig hyggelige timer sammen med de kommende ejer af vores killinger.

Søndag var samtidigt dagen hvor vi skulle sige farvel til Angelina og Julia. Puha - det var ikke sjovt. Men vi har aftalt med Lydia at vi skal på udstilling sammen i Tyskland engang senere på året. Angelina får det rigtig godt hos Erny i Odense sammen med hendes kat Bølle.

18/6-2010 Yes yes yes - så er der kun 1 uge til vi skal til udstilling. Det bliver første gang vi skal deltage begge dage og ligeledes første gang med så mange deltagende katte. Bob jagter fortsat CAGCIB'er på sin vej til Grand International Champion. Frida stiller for første gang op i Åben klasse - dette er vi meget spændte på. Hun spås store chancer i fremtiden af forskellige opdrættere.

Udover Bob og Frida kommer vi med vores dejlig kuld. Vi ved endnu ikke hvilke killinger vi tager med til bedømmelse, men har en ide :-) Det endelige valg bliver taget på udstillingen i samråd med nogle andre opdrættere. Sean som forlængst er flyttet hjem til Rikke og Johnny, kommer også til Billund. Han skal være en del af kuldet begge dage og deltager i killing klasse lørdag. Dette bliver Rikke's første udstilling - tror bestemt ikke det bliver den sidste. Tror der er en lille udstiller gemt i hende.

9/6-2010 Så fik vi lavet voliere i stuen...

Det vil sige vi fik lavet et net til vindues rammen. Så kan misserne sidde og kigge samtidig med vi får luftet ud i sommer varmen.

6/6-2010 Puha - så kom sommeren endelig må man sige. Super dejligt vejr er det. Alligevel synes jeg at jeg skylder Jer at få opdateret kuld siden med nogle nye billeder. Så jeg (Cath) har valgt at bruge et par timer foran computeren til glæde for Jer :-)

Beklager der er gået et stykke tid siden der er kommet billeder. Men som så mange andre nok også ved, så flyver tiden bare afsted. Jeg har endelig fået et arbejde. Jeg startede den 2 juni i køkkenet i cafe Jomfru Rigborg på Egeskov slot. Det er jeg super glad for.

Som I kan læse nedenfor, var Jørgen nødsaget til at melde fra ang. køb af Goldie og Meryl. Hans datter Caroline var blevet allergisk over for katte, så der var ingen anden udvej. Vi er allesammen meget kede af denne situation. Vi er trods alt glade for at vi har lært Jørgen og Caroline at kende.

Killing situationen er så således at der er 3 killinger tilbage. Demi, Goldie og Meryl. Alle sammen er utrolig sociale og kælende. Ingen af dem er blevet steriliseret endnu, så muligheden for at købe dem som avlskat er stadig mulig. Se evt. mere under Katteri. 

25/5-2010 Idag er Sean flyttet til sit nye hjem i Morud hos Johnny, Rikke og deres kat Gizmo.
7/5-2010 Killingerne vokser og vokser.. Alle er nu rundet 1 kg på nær Goldie..
28/4-2010 Meryl er som den først killing rundet 1 kg som 8 ugers. 
19/4-2010 Vi er idag blevet kontakt af tyske Amanatrolls. Lydia er interesseret i Julia Robert. Det bliver spændende at se hvad der kommer ud af det :-)
13/4-2010 Mel Gibson er desværre blevet aflivet i dag. Se mere under Mel's side
11/4-2010 Så kom der lidt nye billeder af alle misserne. Mangler kun lige nogle enkle af Demi. De kommer en af de næste par dage.

Vi nyder virkelig at have killinger. Der er fuld smæk på. Det er sjovt når man kan se fremskridt dag for dag. De kommer højere og højere op i klatre træet, smager på våd kost + at de tager flere og flere chancer. Det er fantastisk at have killinger :-)

24/3-2010 Killingerne er begyndt at få tænder. Flere af dem har allerede tænder på 1mm. Cath er blevet bidt flere gange he he
22/3-2010 Killingerne er kommet i kravlegård. De ligger og gemmer sig i hulen, da verden nok ser lidt for stor ud :)
21/3-2010 Kl.20.00: Hjemme igen. I dag var vi i Køge til NFO Special udstilling. Vi havde Bob og Frida med. Udstillingen var kun for norske skovkatte. Det gik rigtig godt, som I kan se under resultater. Ud over den "normale" konkurrence havde de også planlagt nogle "funklasser". Her kunne man deltage i udstillingens bedste hale, benstammer, snesko, NFO look, farve, pels, ører, trekant samt bedste katte i 3 generationer.

Bob deltog i bedste benstammer og NFO look. Her blev han den bedste norske skovkat hos sin dommer. Han blev nomineret til scene showet :) Han vandt dog ikke på scenen i nogen af disciplinerne.

Frida deltog i bedste hale og NFO look. Hun tabte begge til en bedre modstander. Til gengæld tog hun revanche i den ordinære konkurrence. Se resultater.

Tusinde tak til alle de mennesker vi har mødt og snakket med og tak for en super hyggelig udstillings dag.

14/3-2010 Så er der lidt nye billeder af killingerne.
13/3-2010 Mel Gibson, Sean Connery, Julia Roberts og Angelina Jolie har fået øjne i dag. Nu har alle misserne øjne :)
12/3-2010 Goldie Hawn, Demi Moore og Meryl Streep har fået øjne. Vi vil tage nye billeder i weekenden af alle misserne.
11/3-2010 Nu er de fleste af killingerne begyndt at få øjne. Vi håber de alle har øjne til weekenden, så de kan komme med ind i stuen og prøve deres nye kravlegård :)
2/3-2010 Pernille har til aften født 7 killinger. Vi regnede ikke med at få mere end 3, men vi blev glædeligt overraskede. Dette er Pernilles første kuld og det hele forløb problem frit. Hun fødte selv alle killingerne, slikkede dem rene, bed navlestreng og spiste moderkager.

De næste par dage bliver det spændende at se om hun har mælk nok til dem alle, ellers må vi hjælpe til med erstatningspulver.

17/1-2010 Så er udstillingen i Vejen vel overstået.

Bob vandt igen over den fine hankat fra Sverige og fører nu 2-1 over ham :)

Frida fik at vide, at hun er en meget stor killing med en lys fremtid. Hun blev igen bedste killing ved dommeren.

Pernille ryddede bordet. Hun vandt sit cert. over 4 andre kønne hunner. Derefter vandt hun BIV i tæt konkurrence. Det blev desværre taget fra hende igen da hun blev slået sammen med killing/ungdyr-klassen.

For lige at gøre det helt færdig, så vandt hun NOM - for først gang :-)

På scenen tabte Pernille Best in Show (BIS) med 1 stemme.

Alt i alt en fantastisk dag og indtil videre den bedste set i lyset af resultater :)

4/11-2009 Så fik vi vores nye kat Flødesovs hjem. Den første nat har hun puttet hos os. Bob har taget pænt imod hende, men Pernille er lidt strid ved hende. Godt vi er hjemme til at holde øje med dem :)
29/10-2009 Så er vi tilmeldt udstillingen i Hobro den 14/11-2009. Vi har for første gang tre misser med. Bob der gerne vil være Grand International Champion. Pernille der mangler et certifikat for at blive Champion og endelig vores lille Flødesovs, som skal med for turens skyld:)
28/10-2009 Så har vi endelig fået opdateret vores show-billeder. Du/I er mere end velkommen til at se de fine billeder.
26/10-2009 Vi har fundet en ny avl's hun. Valget faldt på den dejlige Europa's Flødesovs. Vi skal hente hende tirsdag d. 3/11-2009.
18/10-2009 Udstilling i Årslev.

Bob tabte desværre sit cert. til en fin Gruppe 3 han fra Sverige. Bobber var nok træt ovenpå ugens strabadser, vi vender stærkt tilbage :)

På udstillingen fik vi besøg af Carolyn, som er billedkunstner. Hun ville rigtig gerne male Bob, så hun tog en masse billeder. Det bliver spændende at se det færdige resultat. www.carolynhundslev.com

12-18/10-2009 Vi havde besøg af ShaggyTail's Donna Elvira (http://www.shaggytail.dk/) til parring med vores Bobbles. Der blev rigtig gået til den, så vi håber på mange dejlige killinger...
6/10-2009 Missiolla's Jilly har nu født 3 hunkatte, som Bob er far til. En sort, en blotched og en spotted. Vi glæder os til at se billeder af dem :)
5/9-2009 Udstilling i Gram.

Det gik rigtig godt, både Bob og Pernille fik deres cert. Bob fik det første i klasse 5 og Pernille fik 2. cert. i åben klasse. Nu mangler hun kun et cert. for at blive Champion.

Det er også i dag at Bob skal på ferie hos Børge og Rie. Han skal op og parre Talle eller Donna. Samtidig kan Pernille få sit første løb herhjemme, så hun er klar til at blive parret af Bob når han kommer hjem igen.

30/8-2009 Så er udstillingen i Husum vel overstået.

Bob fik sit cert. og er dermed blevet International Champion. Det var super flot :) Han tabte BIV'et (best i variatet) men blev nomineret og kom på scenen. Han har stadig sin første stemme til gode.

Pernille stillede op i den hårde gruppe 6 hvor hun blev EX 3 af 4.

12/8-2009 Så lykkedes det endelig at få gæstebogen op at køre. Tusinde tak for hjælpen Børge
5/8-2009 I dag kom Missiolla´s Jilly, som ejes af Lene fra OL's (http://www.ol-cats.dk/) på besøg til parring for anden gang. Første gang lykkedes parringen ikke, så vi prøver igen :)

28/6-2009

I dag til udstilling i Middelfart med JYRAK.

Pernille fik sit første CAC certifikat. Super dejligt! Det tog lidt tid i den hårde gruppe 6.

Bob blev endnu engang nomineret (NOM) til Best In Show (BIS) og kom igen på scenen , men vi har stadig den første "stemme" til gode i den disciplin. Alle resultaterne kan ses under "Resultater".